Over ons

Jos Fransen begon zijn loopbaan als technieker in datanetwerken. Al snel bouwde hij de nodige kennis, vaardigheden en hands-on mentaliteit op die hem enkele jaren later als projectleider goed van pas kwamen.  Vele projecten en referenties later startte hij, samen met een partner, een bedrijf op gespecialiseerd in databekabeling.  Na 16 jaar dienst in deze firma besloot Jos dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Na 25 jaar ervaring in de sector vond Jos de tijd rijp voor zijn eigen firma. Begin 2005 richtte hij GITS op, bijgestaan door 4 medewerkers.  Projecten voor derden of onder eigen vlag werden met de grootste zorg en tot in de kleinste details perfect uitgevoerd. Momenteel is het bedrijf meer dan verdubbeld in capaciteit. GITS heeft 8 teams op de baan, die actief zijn in België, Nederland, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Waarom GITS

GITS is een onafhankelijk installateur die zich richt op de B2B omgeving. Wij installeren alle soorten bekabelingswerken die van toepassing zijn in de datawereld.  Deze projecten voeren we uit onder eigen firma of voor derden.

GITS heeft een gespecialiseerde ervaring in het leggen van zowel koper- als fiber datanetwerken. Gekoppeld aan kabelnetwerken voor alarmen, access points en brand- en inbraakbeveiliging is GITS uw ideale partner in gans België.  Zowel onze projectleiders als onze technici zijn tweetalig (NL-Fr) en beschikken over de nodige opleidingen.  Vanuit onze locatie kunnen zij eenvoudig en snel alle klanten van dienst zijn.

Elektriciteitswerken en andere bekabelingswerken (brand, alarm, access points, …) worden enkel in functie van databekabelingsprojecten uitgevoerd.

 

Contactgegevens

GITS

Jos Fransen
zaakvoerder
Tel.: +32 489 87 20 00
email: jos.fransen@gitscompany.be

Patrick Dumoulin
zaakvoerder
Tel.: +32 486 84 47 53
email: patrick.dumoulin@gitscompany.be

Adres

Heersterveldweg 16A/26
3700 Tongeren

BTW-nummer

BTW: BE0467.900.284

GITS

Opleidingen en certificaten