Structuur brengen in uw patch kabels

Zijn uw patch kabels ook een spaghettiknoop?  Ontbreekt het noodzakelijke overzicht in uw databekabeling?  Geen nood.  GITS doet een clean up van uw databekabeling. Wij brengen structuur en orde in uw patch kabels.

 

Stap 1

Alvorens wij beginnen met de clean up van uw patch kabels maken wij eerst een overzicht van de connecties.  Wij gaan hier systematisch te werk om het begin- en eindpunt van elke kabel te ontdekken.  Hierbij geven wij elke kabel een label om zo de structuur van uw dataroom in kaart te brengen.

Stap 2

Patch kabels met dezelfde functie of behorend tot dezelfde groep krijgen dezelfde kleur.  We installeren horizontale kabelgeleiders of verticale kabelogen in uw rack. We bundelen de patch kabels en leiden ze via de horizontale en verticale kabelgeleiders naar de aansluitpunten.  Op deze manier ontvouwt de clean up een structuur in uw patch racks.

Stap 3

Na de clean up van uw patch kabels ontvangt u een overzicht van de nieuwe structuur.  Elke patch kabel heeft een label gekregen.  Op de layout ziet u welke server, switch of wall outlet op welk patch paneel is aangesloten.  Met andere woorden, u ontvangt een duidelijk, gestructureerd overzicht van uw patch racks.

Zal GITS de clean up van uw databekabeling uitvoeren?

Ja, graag!

Waarom een clean up van mijn patch kabels?

Kostenbesparend

Moet u regelmatig patch routes verleggen of aanpassen?  Dan is een duidelijk en gestructureerd overzicht noodzakelijk.  Bovendien herleidt dit de werken tot een minimum aan tijd.  Zo verdient een clean up zichzelf terug.

Ruimte in uw racks

In het duidelijk overzicht ziet u meteen welke poorten er nog vrij zijn op uw patch panelen of switches.  Zo moet u niet onnodig extra switches aankopen.  Hierdoor behoudt u die extra ruimte in uw IT-budget om prioritaire zaken te behandelen.

Downtime tot een minimum

Aanpassingen aan uw patch kabels leidt soms tot downtime.  Werknemers verliezen hierdoor hun productiviteit.  Deze kosten worden via een clean up tot een minimum herleid waardoor uw bedrijf optimaal rendeert.