Datacenter

Een datacenter is het hart van uw bedrijf.  Alle data stroomt via uw netwerkinfrastructuur naar uw servers, storage, swichtes, en meer.  Het datacenter kan zich zowel in uw bedrijf als op een externe locatie bevinden.

GITS heeft de specifieke kennis en ervaring om zowel uw intern als extern datacenter te installeren.  Wij installeren server racks, gestructureerde databekabeling, glasvezelbekabeling en meer.  De passieve IT-infrastructuur wordt op de noden van uw active equipment afgestemd.  Ook kijken we verder dan enkel het datacenter.  Andere toepassingen zoals IP-camera’s, toegangscontrole of access points kunnen wij ook voorzien van de nodige databekabeling.

Ook voor kleine en middelgrote bedrijven is GITS uw ideale partner.  Of het nu gaat om één of meerdere racks, wij staan altijd klaar om u te helpen.

datacenter

Server racks

GITS staat rechtstreeks met fabrikant Saifor in contact voor het aanbieden van server racks.  Hierdoor kunnen wij u bijstaan met advies, technische kennis en installatie.  Zo kiest een klant bijvoorbeeld voor een cold aisle containment of een hot aisle containment. Moeten de data racks mee in de containment worden geïntegreerd of kunnen die beter op een aparte locatie staan?

Voor elke vraag over server racks heeft GITS een passend antwoord.  De server racks zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en configuraties.  Uiteraard is er een groot assortiment accessoires beschikbaar opdat uw datacenter steeds mooi en gebruiksvriendelijk oogt.  Dit bevordert de optimale werking van uw IT-infrastructuur.

Patching

Afhankelijk van de grootte van uw datacenter moeten er regelmatig patching werken worden uitgevoerd.  Nieuwe gebruikers aansluiten op de switches, projectgroepen veranderen van locatie waardoor de patch route moet aangepast worden.  GITS kan deze taken voor u uitvoeren.

Onderhoudswerken

In een datacenter zijn er steeds werken aan de gang.  Installeren van extra racks, uit dienst nemen van racks of databekabeling, uitbreiden van de backbone bekabeling of het installeren van kabelgoten.  Al deze onderhoudswerken kan u met een gerust hart toevertrouwen aan GITS.  Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen zij als geen ander al deze werken uitvoeren volgens uw wensen.